Ögonkladd

3:05 9 Nov 2014

En av mina allra bästa grejer i lil’necessären: Max Factors Liquid Effect Pencil!! Det är oftast det enda jag lägger till när jag går från kontor –> night out/event/AW/vad än jag må ha för mig. Den är seriöst MAGISK. Alltid bara kört på bruna färgen men nu slog jag till på en svart också ifall jag kanske vill ha ännu mer effekt! Som en supermjuk och medgörlig kajalpenna, med en sudd-del på andra änden där en kan tona och fadea markeringen med perfekta vinklar. Men trots att den är så mjuk och suddvänlig så sitter den ändå som berget hela kvällen!! 

MEN! Nu undrar jag vad som hänt med min favorit nr 2: Max Factors Smoky Eye Effect??? Hittar dem ingenstans i butik eller online?! Inte i mina färger i alla fall, beige/bruna och vit/svarta. Ser jävligt mörkt ut………………. Det är ju världens bästa ögonskugga?! Ok kanske inte ”håller hela natten” men ändå. Finns INGEN mer perfekt produkt när en vill festsminka sig i tex OH I DON’T KNOW en taxi?? Jag hatar smink som kräver två händer och gör allt helst med en hand och gör det gärna i farten och då är detta den bästa och mest kompakta ögonskuggekitet jag vet!! Ögonskuggor för mig måste vara foolproof eftersom jag är lat och ofta sminkar mig i typ bara värmeljusbelysning framför en liten fickspegel eller typ buss/taxi. Och dessa pennor är just foolproof!!

Finns andra ”pennor” men de har bara en färg, detta är den enda dubbeln jag vet om? Vet någon om dessa finns kvar eller vet om några likvärdiga enhands-skuggor?? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp