Småsakerna

3:50 30 Jan 2016

160129

Igår var det date night!! Hur gammal har jag blivit om jag valde restaurang efter 1) vad som låg närmast och 2) vad jag fick en rabattkupong på ??? Ärligt nu men fan vad bekvämt och billigt det blev. Då är tanta belåten!!

Hade gått och fixat mina bryn efter jobbet också så kände mig fine af och ville föreviga med en selfie. Precis innan vi skulle gå hittade jag mitt gamla favoritläppstift i en av mina väskor som jag trodde att jag tappat bort!!! Blev så himla glad. Den är från en gammal Glossybox och är deras egna märke, tror typ inte den går att köpa?? Men färgen är så perfekt mellanrosa och jag blev iaf asglad. It’s the little things u know. Billig käk, nygammalt läppstift och öl med min bästa person en fkn fredagskväll och det går knappt att göra mig mer nöjd!!

En kommentar | “Småsakerna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin skriver:

    hej queen zäta!! du har säkert skrivit om detta innan men vill du berätta var du gör dina ögonbryn? jag har tjocka buskbryn men älskar dem innerligt så jag vågar sällan få de fixade på salong av rädsla att de kommer noppa dem till tunna streck (haha). men dina såg supersnygga ut! fixade men naturliga liksom. såå can u help a gurl out? älskar din blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg