Modeveckan AW 16 dag 3!

7:21 4 Feb 2016

160103_2 160103_3160103_5 160103

160103_4

Min rapport från modeveckans sista dag innehåller bara Ida Klamborn! Behövs inte så mycket mer. Denna donna fick sitta front row för att bevittna ett av Sveriges nyare men redan allra främsta modeorakel skicka ner supercoola kvinnor ner för catwalken. En av dem var Carolina Gynning som ni ser i bild med trycket ”SUPER MEGA PUSSY VAGINA” på tröjan! Jag spår en storsäljare AW 16…………………!!

Mycket av Idas signaturmönster kändes igen i kjolar och byxor, och cutouts i ärmarna. Men mycket kändes nytt och coolt med massa plisserat, kortkortare än kortkortast kjolar (and that’s coming from ME) och jätteroliga färger som limegrönt och turkost som klingade underbart barndomsnostaligskt för mig.

Blev en minimodevecka för mig med noga utvalda visningar men jag känner att jag inte kunde avslutat det på bättre sätt än med Ida Klamborn! Och sen med världens bästa Agnes efteråt!! #blessingsonblessings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg