Bestie bebis

4:45 7 Feb 2016

image image

JASÅ VA!! Jag har faktiskt varit hemma i Örebronx i smyg i hela helgen och har inte kunnat berätta för anledningen var en surprise babyshower för min day 1 bestie Ellinor!!! Min första bästis som ska få bebis, känslan är helt mind blowing????

Hon misstänkte ingenting och det hela var så fint uppstyrt av de andra tjejerna så det blev en succé! Satt blödig som vanligt och det var mycket ”hur hamnade vi här, när blev vi så här gamla”-snack för seriöst NÄR HÄNDE DET men absolut, I roll with the punches.

Jag längtar efter den lilla personen så jag spricker!!! Fick äntligen shoppa på Mini Rodini också, fan vad jag kommer kitta dig pyret, men vi börjar med ett helset tigerrandigt så du ser stentuff ut tänkte jag. Ses snart!! <3

En kommentar | “Bestie bebis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Det är så mysigt när ens vänner får barn! En av mina bästisar hade BF idag, men det är inte på gång än så det är extremt spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG