Get Information

7:45 8 Feb 2016

Don’t know bout u men jag har haft århundradets pms-dag idag och jag är INTE DEN SOM ÄR DEN nä skoja men jag har aldrig haft stora problem med pms men maan när det slår till slår det till hårt. Började min dag med att bokstavligen sitta och torka tårar (och sen med att sminka om mig) framför denna video från nattens Super Bowl-final där Beyoncé uppträdde. Jaja några andra uppträdde också men du behöver inte låtsas att du bryr dig, this is a safe place.

Så grovt fantastiskt framträdande med en hel troop av Black Panther-klädda dansare och enda gången jag kunde sansa mig var när Bey har dance off med han Bruno Mars??? Ja för då började jag skratta lite istället. När han ba ”say my name u know who I am!” och aaaaalla på i princip hela jordklotet ba :)) gubben :)) vet du vem du sjunger och dansar med just nu :)) pay your respects :))

Och eftersom vi ändå är inne på Beyoncétema idag (och varje dag tho??) så är ju det bästa som hänt idag att hon även släppte nyheten om en kommande världsturné: The Formation World Tour med stopp i Sverige 26 juli!!!!

formation-tour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp