Q&A 090216

9:59 9 Feb 2016

150418

Jättefint läppstift/penna! Får man fråga varifrån? Jennifer om Glam Zone 
Det är Estée Lauders ”Mauve” läppenna! Otroligt king läppenna faktiskt, klår de flesta läppstift, behöver inte ens något täckande över och håller typ en hel kväll!!

Alltså jackan! Drömmen, har gått och spanat på en reflexjacka 4ever. Hur är den i kvalitén, är den liksom sådär matt/plastig som reflexer kan vara? +fastnar det smuts (typ avgaser) svinlätt eller är den okej liksom? Lovisa om I Skuggan
Jag älskar den!! Ytan är typ tjock som fan, rätt grov alltså snäppet som på (extremt orivig) sandpapper nästan?? Nej inget fastnar utan tvärtom känns det som allt rinner av pga så tåligt material. Eller vatten ger temporära fläckar på reflexen, som ser helt sjukt ut innan det torkat/åkt av haha.

Ljudböcker är gött! Har du någon app (vilken isf? :D), eller kör du old-school skivor från bibblan? Anders
Jag testar BookBeat just nu! Hittills nöjd men är rookie.

Vart e denna FAAAAB top/klänning/va de nu e ifrån du har på dig här?? Ser sjukt guld ut. Emma om Skygglapparna På 
Det är en klänning från NLY One! Med en <3knut<3 där fram, perfekt på magelillan.

hej queen zäta!! du har säkert skrivit om detta innan men vill du berätta var du gör dina ögonbryn? jag har tjocka buskbryn men älskar dem innerligt så jag vågar sällan få de fixade på salong av rädsla att de kommer noppa dem till tunna streck (haha). men dina såg supersnygga ut! fixade men naturliga liksom. såå can u help a gurl out? älskar din blogg!! elin
Hej älskade Elin och grattis till fab brows!!! Jag går till Benefit Brow Bar inne på Sephora i Bibliotekstan. Skulle de lägga ner skulle jag behöva lägga ner mina ögonbryn om vi säger så. De är ABSOLUT inte noppiga (de vaxar f.ö), utan du ska bara SE hur fylliga och underbara bryn de som jobbar där har…….!!! Men de är mästare på att hitta den perfekta formen för dig, inte bara tjocklek utan de där detaljerna som känns omöjliga att få till själv lyckas de lyfta fram. Älskar dem så <3

Hejhopp!! Jag undrar 2 saker! 1) jag har samma highlighter som du från & other Stories men kan inte få den att bli så himla bra? Hur gör du? Innan eller efter annat smink osv?
2) jag vill åka till Sardinien sooooo badly och minns att du skrev att ni hyrde via airbnb? Hur visste ni var ni skulle bo ich hur funkade det egentligen att hyra så och icke hotell? Finns ju en SJÖ av ställen på airbnb och jag vet inte ens vilken sida av ön jag ska kolla på.
DL
Hejhoooopp!
1) Jag tar alltid highlighter som det typ allra sista jag gör? Säger inte att det är facit men för mig är det the absolute finishing touch. Den ska ju liksom vara det där lilla extra som fångar upp ljuset, så av basen tycker jag ändå att det bör åka på sist. Sen beror det väl på vad du vill ha för typ av highlighter och vad du vill uppnå? Vill du ha megapartysuperskimmer är det kanske inte rätt highlighter eftersom den är rätt diskret tycker jag, men den funkar utmärkt att ha i en liten droppe i ens foundation för att skapa allround lyster i fejset eller som en mer lowkey highlighter överlag. Jag applicerar mest på de mer klassiska ”lysterpunkterna” som strax över kindbenen, näsryggen, hakan, käklinjen, precis under brynen, amorbågen heheheheh ja u name it typ………………
2) Det tråkiga svaret på denna fråga är bara att jag gjorde så sjukt mkt research?? Läste på x 100000. Men vi valde tillslut Alghero och att hyra en lägenhet strax utanför stan i Fertilia, en mindre by. Vi var galet nöjda!! Nyckeln till Airbnb känns som att läsa på omdömena och de vi hyrde av hade verkligen toppbetyg så det kändes tryggt. Kolla också på hur utförliga beskrivningar de har skrivit om sitt plejs, det är också viktigt i att man känner sig trygg i vad som är utlovat och vad en kan förvänta sig. Sen ligger det ju i deras intresse att vara tillmötesgående och göra det till en bra upplevelse för dig eftersom de betygsätts efteråt så lite *faith in humanity* får en ha ;))) Men kan verkligen rekommendera Alghero överlag, det är paradisstränder och vatten överallt och stan är lagom stor och inte lagom turistnivå (vi hörde ingen svenska alls där, kändes generellt som en stad där många italienare själva semestrar typ?). Tror Sardinien är nice vartsom dock!!

IMG_5399

Sardinien mitt i högsäsong – inte en jävel där?? Perfekt!!!

En kommentar | “Q&A 090216”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hermansson skriver:

    Antar att du har ganska torr hy? Och därmed antagligen inte använder särskilt mycket puder över huvudtaget? Att ha någon form av flytande/crémeprodukt OVANPÅ puder är nämligen absolut inte att rekommendera. Flytande/creme highlighter bör appliceras precis efter foundation för att smälta in i basen så ”seamless” som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG