Fuzzed up

7:47 27 Apr 2016

160426_2 160426_3 160426

SWOOSH vad fort jag fick hem dessa lurviga ljuvliga (not so) små liven. Jo tack äntligen har jag ett par alldeles egna Fenty x Puma i mina ägor!!! Fotade först av dem på mina fötter men så……………………… kom jag på……………………. att jag ska……………………. spare you……………………… den åsynen…………………………

Äee men hur gosiga?? Bara skokartongen var sleek af och en skopåse i sammet medföljde?! Brukar annars inte vara så för dessa ”unboxing” grejer men detta var fan level up för ett par badtofflor. Level Rihanna antar jag att det kallas. Och varför är jag förvånad??

Kan även glatt meddela att dessa satt som en riktigt skön massage på fossingarna också. Eller glatt o glatt, för oss som fått tåg på’rom ja TIHI!!

En kommentar | “Fuzzed up”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. We found Rihanna skriver:

    Yes!!! Fick mina för nån dag sen och dom är SÅ SKÖNA?! Om vi nånsin träffas hoppas jag att både jag, Ebba och du bär matching Leadcats i varsin färg. Instant death.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg