Best of Billboard 2016

9:57 23 Maj 2016

Jaha inatt var det Billboard Music Awards men tyvärr var röda mattan en snoozapalooza. Vad som DÄREMOT ägde var flera av uppträdandena.

Rihanna fortsatte succén med Grönt På Gala och sjöng ”Love on the brain” bättre än vad jag tror jag nånsin hört henne sjunga?? Här snackar vi rysapalooza.

Och ingen mindre än Britney Spears öppnade själva galan!!!! Godney va. Och SOM hon kör!!!!! Är så lycklig att hon verkar må så bra och det syns att hon verkligen älskar att dansa och köra loss. Hennes instagram är ju en av mina favoriter och efter detta inatt la hon upp en bild med caption ”After tonight… All I really want is a cheeseburger”. GUMMAN!!! Du förtjänar alla cheeseburger i hela världen. Nästan 8 minuter av ren underhållning i fkn höga klackjävlar springandes runt på scen – som sagt, alla cheeseburgare!!

Okej detta är inte ett klipp på hela Celine Dions uppträdande men detta är fanimig en bölapalooza. Hon mottog Icon Award och uppträdde för första gången sen hennes man gick bort </3 Jisses amalia

Sen ska Kesha ha uppträtt (!!!) men hittar fan inget klipp på det, så den får vi ta när den kömmer *internet 2016 really??????*

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG