CICERONX10

5:21 29 Maj 2016

yourphoto IMG_2069 IMG_2074 IMG_2075 IMG_2076 IMG_2078 IMG_2082 IMG_2096

Anledningen till att inte så många knop blev gjorda igår var för att i fredags hade våra vänner på Ciceron 10-årsfest! Och alla som känner Cicerongänget vet att de gör inget half assed direkt. Jag trotsade tröttman för jag visste att detta var en Can’t Miss.

Och mycket riktigt!! Varje rum på deras kontor hade gjorts om totalt till städer runt om i världen, det var Rio, New York, nån slags djungel äeee jag minns knappt. Men det var all decked out iaf!! Det fanns pizzabagare, drinkslushmaskiner, sambadansare, fotobås med högar av utklädnader, djs i varje rum………………………

Såg sen på snap att det var massa goa uppträdanden lite senare på natta MEN detta gamm-par var så himla schletna efter att ha sugit på två caiprinhias i vardera hand nonstop sen vi kom dit att vi gick hem innan vi hann se något sånt kul. Men det var ändå ett bra betyg eftersom vi hade så HIMLA kul, bara så HIMLA tidigt??

2 kommentarer | “CICERONX10”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isa skriver:

    Halsbandet är från?! Så himla SNYGGT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG