Ophelia Dress Collection!

8:14 2 Maj 2016

489A0315 kopia 489A0353 kopia

AAAAyeaaaa nu är den här! Kollektionen där jag samarbetade med Nelly och fotades i under förra veckan är här, Ophelia Dress Collection!! Den är inspirerad av sjöjungfrur och undervattensvärlden och det är sååå fina färger genomgående på både kläder och skor.

Klänningen jag har på bilden heter Bella Goddess Dress och skorna Thigh High Net Boots hihi där vill du inte bli fångad Ariel!!! Men finns såå mkt gotta, kolla bara:

127841-0032_1 (1)

Gold Choker Dress med just en gold choker är perfekt sessy yet flowy kvällsklänning!! Midnattsblå som det mörkaste havet också ojoj

129212-0030_2

Long Tie Straps Dress är i den finaste, mjukaste babyblå färgen och har en riktigt go ringning och dem straps du kan lattja med! Var en sekund från att ha på mig denna på plåtningen istället meeen valde goddessmodellen tillslut. Men älskar denna!

127829-0012_1 (1)

Ladies know att jag älskar sjöjungfruskärning på klänningar!! Et voilá! Bandage Flounce Bodycon Dress (säg det fort flera gånger lol!!) har just en golli liten sjöjungfruSNÄRT som jag älskar. Har sett en liknande modell någonstans för läääänge sen och minns att jag grämt mig att jag aldrig köpte. Så tack Ophelia!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg