Formation World Tour i Stockholm!

6:54 28 Jul 2016

IMG_4010 IMG_4101IMG_4143 IMG_4173 IMG_4180IMG_4199 IMG_4213

Knappt hade man landat i måndags förrän det var dags för Beyoncé i tisdags! Hann typ inte ens ladda om min seretoninnivå helt ärligt, var nässsstan inte ens peppad pga bara så jävla trött. Men tur att en Redbull alltid gör susen för sen stod jag och Parisa där i golden circle, lyckliga som två fiskar i vattnet! Något vi sedan nästa fkn BLEV under vattendelen av konserten!!!

Ja alltså ord är ju överflödiga för Beyoncés konserter, det vet ni redan. Jag har ärligt talat tappat räkningen hur många gånger jag har sett henne live nu?? Första gången var det med Destiny’s Child i högstadiet och sedan dess varje gång hon varit på världsturné så det borde vara ca 6 gånger nu. Och jag kommer aldrig missa en B-konsert så länge jag lever och är kapabel att gå, det kan jag lova. De är de bästa showerna i hela världen och hon är den bästa levande artisten i hela världen. Not even up for discussion. The Formation World Tour var ICKE ett undantag!!

Denna gång hade vi megabra platser och kunde verkligen komma nära och få ögonkontakt t o m, vilket any fangirl knows är så jäääävla mäktigt att få med självaste Gud(innan). Efter konserten var jag heeelt slut per use pga dans och glädjerus och allmän fotvärk – så tänker man typ, hur pallar HON DÅ?? En annan är trött av två timmar skump, hon kör två timmar av det mest hardcore uppträdandet i kvinnaminne??? Ja hörrni hon är verkligen en gud(agåva) av någon sort. Finns absolut ingen annan förklaring!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG