Q&A – brittbröllis!

10:18 23 Aug 2016

ZÄTA! ska på bröllop på den engelska landsbygden(!) nu i sept och *vet ej* vad jag ska ha på mig? vill va classy men inte utklädd plus megasnygg såklarrrr. Please help a gurl out! xxxxx J

BABY CAKES!

Klart jag ska försöka hjälpa dig!! Blandar högt och lågt här efter humör men allt som jag 100% tycker e megasnyggt. En sak jag ändå måste slå ett slag för är Nellys egna ”finkollektion” NLY Eve som jag klämde på i showroom häromveckan. SÅ mycket finare och i bättre kvalitet än vad jag kunde ana faktiskt, eggstremt prisvärt skulle jag säga!! LEGGO:

301183-0012_1

En go KNUT är ju en av mina favoritdetaljer på plagg, som ni vet by now. Gillar även GREIGE (grå/beige) och tycker man att ringningen är lite väl djup *lol d tycker man inte* så kanske en sån här lowkey färg väger upp på nå vis?? Om en nu känner så. Från NLY Eve!

301192-1126_1

Okej nu pratar vi old school beaut right here. Och hallå hur brittisk färg (??????????) lol men jo känns fan som det. Ugh hur snyggt och smickrande kommer det livet att sitta över Les Bystes!!!! Från NLY Eve!

301201-0012_1

Gah okej denna ser rätt basic ut framifrån MEN så runt hals och ner för ryggen har den megafina stendetaljer!! En liten go slits hann vi med där också ja ;)) Från NLY Eve!

301266-0029_2

#teamruche!!! Ni vet att jag älskar den skiten. JA du kanske kommer ge en brittisk granny lite hjärtflimmer men livet är för kort för att INTE göra det också? Från NLY Eve!

301362-1173_1

Jag är megainne på guld just nu (varför kanske ni får se till fredag på GULDKNAPPEN!!) så denna föll mig så jävl i smaken. Modellen i sig är ju så enkel och fin men så är den GOLD ALL IN MY CHAIN bara så där och de är ju himla trefligt. Från NLY Eve!

302067-0012_1

Underskatta ej ett godt SET har jag ju alltid sagt!! Och medan en fortfarande kan flexa under någorlunda sommartider är ju dessa färger så jävla prima. Från NLY Eve!

351862-6469_1

Ja här samlar jag alla favoriter minsann!!! Näst ut är inget mindre än PLISSERAT! Den här modellen är ju ganska loose fit och skön, men blir ändå lite extra snajdig med det smala bältet i midjan. Från Miss Selfridge!

911450-0286_1

Här snackar vi J.Lo jag veeeet men jag kunde inte hjälpa det!! Midnattsblå skimmerjävel med en fkn enaxlat keyhole-ringning. Kommentarer överflödiga. Från John Zack!
image1xxl

Vill du gå all out britt så är väl denna så hand i handske som kan bli??? Off shoulder, perfekt 90-talsgul färg och silhuetten ändå speciell och kul med långa viket över axlarna! SÅ FIN!! Från Asos!

En kommentar | “Q&A – brittbröllis!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    Åh tack!!!! tycker att jag scrollat och scrollat och ändå hittar du bästa guldkornen. Nu ska det e-choppas!!! (gillade i princip alla though, blir fitting sesh här hemma) Tusen tack för bästa bloggy också<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg