Röda mattan: MTV VMAs 2016

8:54 29 Aug 2016

JORÅ halloj!!  MTV VMAs ägde rum inatt och det var fanimig SENSATIONELLT!! Kanske inte röda mattan som isolerat event men hela tjofräset va.

VI KÖR

29xp-mothers-master768 gallery-1472426148-gettyimages-597193140

Beyoncé dök alltså upp matchande med Blue Ivy (!!!) och ett helluva sällskap med inga mindre än bland andra modellen Winnie Harlow, Chloe x Halle och Sybrina Fulton, Gwen Carr, Lesley McSpadden, Wanda Johnson – de sistnämnda mammorna till Trayvon Martin, Eric Garner, Mike Brown och Oscar Grant. Hur B använder sin plattform för att främja och ta politisk ställning för Black Lives Matter är så beundransvärt och stort. Världens största artist idag tar ställning på så många sätt i sina framföranden och allt men att även ta med dem på röda mattan på den här typen av tillställning är så snyggt och fett och rätt. RYS.

Då ska vi inte ens tala om B’s kvart långa Lemonade-medley. Måste vara bland det tyngsta i VMA-herstoria om inte DET tyngsta??? Sen kammade hon också hem så pass många vinster under kvällen att hon slog rekordet för flest VMA-statyetter av alla artister genom tiderna :’)) Inte konstigt för de som bara kollar på tex nedan:

gallery-1472431334-gettyimages-597560860

Cassie dök upp i en något otippad outfit men som jag äääälskade, speciellt ihop med neonperuken!! Byxerna skulle jag kunna sno rakt av om jag var tvungen att välja ett enda par byxor att bära resten av livet, utan tvekan.

gettyimages-597195342

Nicki Minaj kunde reportedly inte gå i sin klänning MEN VAD GÖR DET när en ser ut så där (och har råd med personal som säkert bär en vart man vill *dröm*). Valde även denna bild med posen där hon håller i sig, tycker det var gosigt och down to earth <3

vmas-026.nocrop.w446.h670.2x

Hailey Baldwin dök upp i något jag DEF skulle kunna tänka mig själv glida runt i kanske nån annan galakväll, om en nånsin blir bjuden igen?? Palmar, mesh och glitter – allt en tjej som jag behöver.
vmas-073.nocrop.w446.h670.2x

Naomi Campbell var per use fresher than yoouuu här i axelbandslöst sammetklänning looking like a jävla SNÄCKA som i ordets bokstavliga innebörd. Tror mig även spotta glitterläppar?? Jaaaeeeevlarrr
vmas-079.nocrop.w446.h670.2x

Vår alldeles egna Zara Larsson reppade SÅ HÅRT <3 Hon var nominerad till bästa nya artist – can we take a moment to recognise??? Nominerad i samma gala som Bey, samma rum som henne. WOW. Hon är näst ut alltså. Även om hon inte vann yada yada (tidsfråga tbh) så slayade hon hårt lookin’ like a lil’ 80s Maleficent!!

vmas-082.nocrop.w446.h670.2x

Britney Spears är tillbaka mer fkn redo än nånsin???? Nytt album, fet Vegasshow och dansar som om det vore 2001 igen (nästan). Brit brukar ju köra Vegasglam på alla röda mattor därför tyckte jag det här va kul och otippat och spännande. Intressant att jag tycker att en urringning literally ner till höften inte ”är så Vegas” :’))

Men oroa er inte she kept it Vegas väl till hennes uppträdande!!

rihanna-vma-16-1-1472434402

rihanna-vma-16-2-1472437239

rihanna-vma-16-3-1472440718

rihanna-vma-16-4-1472443591

rihanna-vma-16-5-1472479058

Rihanna vann inte bara Michael Jackson Vanguard Award, hederspriset, utan uppträdde även FYRA GÅNGER under kvällen. Ja hörrni det var sannerligen en ladies night i ordets egentliga bemärkelse!!! Hon öppnade i rosa och ös, övergick i dancehall mode, till trap och thigh highs för att avsluta med ett hjärtskärande balladmedley där hon flexade rösten så inni. Undeniable. Unapologetic. Unallt. Priset mottog hon från Drake som bekände sin kärlek till henne (offentligt?? jovisst gulligt men talk about försök till att sno rampljuset hallå LET ALL BE ABOUT RIH TACK) men det var väl cute i guess.

Sen bytte hon om till en grön fransstass och struttade därifrån som hon inte precis blew our minds. Absolut.

Bilder: vulture.com, mtv.com, harpersbazaar.com

En kommentar | “Röda mattan: MTV VMAs 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. slotsite skriver:

    The assignment submission period was over and I was nervous, slotsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG