Bleachers Unite

9:21 19 Sep 2016

160918

Då var jag back to blonde!! Igen!!!

Trollkvinnan Gabbi på Bangerhead kan skapa magi med min hårfärg unlike no other. Det rosa är verkligen bomb, men när det går från rosa och fadear ut tillbaka till blont + utväxt NÄ då är det fan inte snyggt. Jag gick in till Gabbi och sa att usch jag är trött på att va brunett nu!!!!! (Ni förstår alltså hur världsfrånvänd en blir som platinumblond i 27 år? Ett brunt strå and i’m basically freaking out).

Och alla bleachers där ute vet den otroooooligt skön känsla det är att äntligen få bränna hårbotten igen med en rejäl blekning efter att det dröjt ett tag. Känns som att bli renad från alla sina synder :))

En kommentar | “Bleachers Unite”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    ÄLSKAR att du är så platinablond ända in i hjärnan typ? De frisörer jag varit hos vägrar bleka hela vägen in = har utväxt när jag precis kommit från frisören. Ej bra för hårbotten säger dom men det skiter man ju i! Hur ofta måste du bleka för att skippa utväxten? Kör du alltid hos frisör?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp