Det här är hans historia

9:36 21 Sep 2016

160920 160920_2

Något jag tycker är så sjukt nice är att hitta på kul och mysiga grejer i början av veckan! Tex bokar jag alltid in mina frisörbesök en måndag eller tisdag för då får man ett gosigt unn i vad som annars brukar vara rättså skitdagar. Samma gäller saker att hitta på ihop! Jag och Kalle brukar gå och se balett ihop, det är nåt vi båda verkligen älskar. Det är också en perfekt vardagsaktivitet!! Klart att det är härligt att göra på helgen också, men det blir typ en annan känsla av att göra det en annars grå vardag tycker jag.

Och igår var det dags för något kul igen!! Vi har länge tänkt gå och se vår vän Apollos föreställning Det här är min historia (SER NI hur många begåvade vänner jag måste få skryta om!!! Jag tänker aldrig sluta!!! De är för bra för att hålla hemliga!!!). Och SÅ glad jag är att vi fick till ett datum äntligen. Apollo är en sån otrolig superstar, helt självklar på scen och med sin närvaro. Trodde nog aldrig att jag kunde bli så insugen i en monolog (!), men om någon kan fånga en publik är det han! Hans karisma och historia är så fantastiska, vi gick därifrån helt uppfyllda och inspirerade. Alla borde gå och se denna!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG