Grejer med tjejer

8:02 21 Sep 2016

Mina tre mest bästa kampanjer just nu tbh!!

Amber Rose är ny ambassadör för Missguided! HUR bra kombo hallå. Två favoriter och mega girl power <3

Georg Jensens senaste reklamfilm är, förutom megasnygg??, packad med såå inspirerande och coola cvinnor. Sarah Kendall känd komiker, Cecilia Braekhus boxare, Susanne Bier regissör och Behnaz Shafiei motocrosstjärna bland andra!! Och som pricken över i:et, musik av Seinabo Sey.

Rodebjer väljer att fronta deras senaste kampanj med Danica Kragic, en robot-professor (nej men gud jag kan inte ens ORDET för yrket?? och hon liksom GÖR det aja nu släpper vi det här, ni fattar). Tycker verkligen att det är så inspirerande när märken tar in folk med coola bakgrunder och personligheter också!! Representation allihopa! Sen kan en fråga sig om de hade gjort det om hon till exempel vägt massa mer?? We’ll never know i just detta fall, men ni förstår vad jag syftar på eller hur smartysar.

Jarå Sverige fortsätter att briljera med cool campaigns!! Även H&Ms senaste är faktiskt riktigt tung. NU snackar vi representation av kvinnor i alla våra vackra färger och former. Lauren Hutton, Hari Nef, Arvida Byström, Adwoa Aboah MED MÅNGA FLERA och en cover på ”She’s a lady” av Lion Babe. VA! Vad säger ni nu då.

Jaa hörrni. Kul att det är inne att vara tjej!! Närå skämt o sido så är det väl kul att företag börjar upptäcka att kvinnor är människor och det går att prata med och tilltala oss som sådana. Och att framförallt börja tänka på representation där ute!! Tänk att vara med och inspirera en ny generation tjejer att bli motocrossproffs och robot-professorer (???) liksom. SÅ sjukt coolt.

En kommentar | “Grejer med tjejer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik skriver:

    Vill ju även tipsa om Monkis 10-årskampanj #monkifesto! Plåtad av Arvida Byström :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG