Höststädning av fejset

7:50 26 Sep 2016

160924

Tbh har jag alltid varit rätt lat med mina rengöringsrutiner om natta och möra. Alltså jag rengör ALLTID men basically bara med använt en ansiktstvätt på kvällen och bara kallvatten på morgonen. Nu har jag faktiskt blivit rätt jävla noggrann den senaste tiden (pga insett att jag inte är 19 längre?).

På kvällen, efter vanlig rengöring som tar bort det grövsta och sminket, så använder jag micellärt vatten! Jag använder Garnier Micellar Cleansing Water, billigt och bra, och jävvvvl vad man märker att den tar bort massa mer än vad man trodde fanns kvar. Speciellt sminkrester? Då ser ändå allt ut att vara borta liksom, men likväl är bomullsrondellen helt jävla grå efteråt eew. Micellärt vatten finns verkligen i alla prisklasser, allt från den billiga till varianter som tex By Terry Cellularose Micellar Water Cleanser! Som även fast det känns som en waste när en ändå är nöjd med sin billiga så är jag inte direkt osugen på att prova………………..

Sen använder jag också en koreansk konjac sponge, men inte som sminkborttagning utan när jag redan är osminkad! Ärligt talat har jag inte det blekaste aning om vad det är?? Nån svamp som ska innehålla bra grejer, rengöra väl och motverka oljighet. Vet inte om jag kan känna någon direkt effekt men det är en jävligt skön och rengörande känsla om inte annat att köra loss med svampen i fejset, det är det.

På morgonen är jag fortfarande rätt nöjd med kallvatten faktiskt, men känner jag mig fortfarande lortig efter gårdagen så tar jag micellärt vatten igen. Annars nöjer jag mig med att använda en god toner! Min favorit sedan längelänge är La Prairie Cellular Refining Lotion. Kostar circa tusen miljoner MEN räcker ungefär lika länge, så pris per användning blir trevlig ändå.

Att lata sig med rengöringen kanske jag inte led så värst av förut då ignorance uppenbarligen var bliss MEN när en väl börjat go that extra mile finns det ingen återvändo!

2 kommentarer | “Höststädning av fejset”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karin skriver:

    Jag brukar hälla rengöringen på min konjac och sen gojsa runt riktigt ordentligt…mmmm. Inbillar mig att det blir extra bra exfoliering och extra rent.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Ja! Vet att man kan blanda med sin rengöring, men bara inte testat det än. Will do!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg