Chillrekord

7:50 10 Okt 2016

161009_3

Med tanke på nämnd krasslighet sammanfattar ovan bild min helg rätt väl. Jag har typ: sovit ut, lagt några ansiktsmasker (bl.a Lumenes Hydration Recovery mask från deras nya serie som kommer snart!! Den har samma konsistens som Jello och känns nästan kall på huden!), lagat mat, tvättat, läst böcker, slagit rekord i antal timmar tittat på The Mindy Project i rad, myst – and repeat. Den bruna klutten i bild är en BISKVI för övrigt. Mitt favoritbakverk!! Den köpte jag faktiskt under en promenad, det hann jag också med ja! Och söndagkvällen avslutades med Bridget Jones Baby på bio. ASKUL tyckte jag att den var och skrattade rätt jävla ut faktiskt jättemånga gånger?? Älskar de gamla filmerna sjukt mycket men hade ändå låga förväntningar på denna nya, så kanske extra kul för jag inte väntade mig nåt särskilt. Well, gillade ni de gamla filmerna kommer ni gilla denna!!

Som jag nämnt förut behöver jag verkligen de här ”ladda batterierna”-helgerna då och då. Framförallt eftersom både jag och Kalle flänger så mycket, är inte han bortrest en helg är jag det och vi går ofta om varandra. Då behöver man bara låsa in sig ibland och ladda sin egna och varandras batterier typ??

Hoppas ni också haft en mysig helg! <3

En kommentar | “Chillrekord”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bea skriver:

    Älskade nya Bridget-filmen med! Så charmig och skrattade flertalet gånger och då hade jag– precis som du– låga förväntningar inför (kanske just därför?). Aja, är mkt glad att de gjorde en uppföljare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg