Höstuniformen

7:53 7 Okt 2016

161006 161006_2 161006_3 161006_4

The official höstjävel är ju här och då är ovan basically min uniform under denna årstid. Den ultimata go-ton när jag inte orkar tänka om mornarna men det blir garry riktigt snyggt. Bonus för ny favoritjacka tho!! En kan aldrig äga för många bombarjackor, framförallt inte när de har rekordluddiga kragar.

jacka – Weekday (herr, men vem FAN bryr sig om sånt), tröja – Comme des Garcons PLAY, jeans – gamla Monki, skor – gamla Zara, väska – Stella McCartney

4 kommentarer | “Höstuniformen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. toter skriver:

    Alltså du ser alltid supersnygg ut i allt du har på dig, det är nästan ett brott faktiskt! Själv tycker jag dock att en bomberjacka är en bomberjacka för mycket faktiskt xD Min kille har en och jag kan inte vänta tills den blir sliten nog för att köpa en ny ANNAN sorts jacka till honom. Nejmen öht, modet är helt och hållet inte min stil just nu. Frosted lips, metall, puffiga jackor och nittiotalstolkning på futurism ba uhhh..vill inte mer :( this too shall pass..

  2. E skriver:

    hur kan detta vara intressant ”läsning”? vem bryr sig om vad du springer runt i?? är du narcissist eller nåt???

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Hej och välkommen till min blogg Erik! Här skriver jag om precis vad fan jag vill och du behöver inte tycka att det är intressant eller läsa den. Tacohej!

      1. E skriver:

        ok, sorry, gick på för hårt. kör på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG