Q&A – 90s-fest!

8:12 23 Okt 2016

Alright, måste kommentera pga att du är så snygg så jag TUPPAR av!

Sen undrar jag om du kan hjälpa mig med kostymtips, ska på 90-tals fest och vill ä-g-a sönder outfit. MEN, kan omöjligt vara bekväm i magtröjor efter att ha varit gravid två gånger. Det, och spice-girls-klänningar som jag inte kommer i, är det enda jag kommer på.

Hjälp!
Jessica

ÅHHH vad kul med 90-talsfest!!! Bästa temat. Var själv på en för x år sen men rockade då just magtopp etc och eftersom du inte är ute efter just det så ska jag spara din tid och rätt gå påinspo 4 u!

Det finns ju sååå mycket fedt 90-tal som inte är magtröjor och Spice Girls specifikt. I’m thinking Clueless och Romy & Michele, aka två av de bästa filmerna som gjorts?? Eller okej de har ju också lite magtröjor men du fattar. Det finns SÅ mycket att hämta från dem. Finns nog knappt några filmer jag sett mer än dessa, framförallt var Romy & Michele enooorma inspirationer för mig. Aldrig inte aktuella!!

clueless-the-movie-costume-analysis-tom-lorenzo-1
clueless-the-movie-costume-analysis-tom-lorenzo-6

clueless-the-movie-costume-analysis-tom-lorenzo-11

Lisa Kudrow and Mira Sorvino at party in a scene from the film 'Romy And Michele's High School Reunion', 1997. (Photo by Touchstone/Getty Images)

tumblr_kv4stexjzi1qz70b8o1_500
6435_2

6891321-4

0439540001_1_400000

Två takes på TARTAN! Något som Cher bar upp med bravur i filmen i den odödliga gula outfiten gahhhhh. Du skulle kunna köra en kjol (denna från Asos) och med en enkel vit skjorta till, med hårklipps etc! Klänningen, från & Other Stories, är såå megafet mer 90s grunge och vore klockren med en vit tröja under. 100% 90s på sekunder typ.

6907152-4

Inte för att jag ska på en 90-talsfest meeeeen denna klänning är så pass BOMB oavsett!! Square neckline är SÅ snyggt och smickrande och ofc very 90s. I den här cerisa färgen gjorde den ju inte mindre 90-tal heller! Från WAH London!

7085864-3

Cutouts vid ringningar är ju också så sjukt 90-tal!! En body som denna, från Asos, går ju att bära upp lika fint till en kjol som till ett par mom jeans!

0341730002_1_400000

Sammet är inte bara min senaste besatthet, det ÄR ju mega-90s också faktiskt. Den här aquablåafärgen känns spot on och återigen en modell du lätt kan ha en t-shirt under för extra 90s feels!! Denna från & Other Stories!

6627528-1-orange 6627529-1-navy

Väldigt svårt att hitta rimliga grejer i sånt där klockrent glittertyg som Romy & Michele bar men en kan komma nära med lite kreativitet!! Dessa orangea och blåa är dessutom på värsta rean och det är ju alltid perf.

En kommentar | “Q&A – 90s-fest!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jasmine skriver:

    Jag har också lite förslag!: hämta inspo från filmen the craft, de är ju hur coola som helst! annars filmen empire records (liv tyler är to die for i den), annars vara någon från typ buffy the vampire slayer (måste vara coolaste namnet på en tv-serie någonsin) eller vara prom queen från valfri high school film. Lycka till <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg