I would say I’m sorry if I really meant it

9:46 25 Okt 2016

NU JÄVLAR ska ni få höra på grejer!!

Ni minns väl JoJo som slog igenom som liten med odödliga megahits som Leave och Too Little, Too Late. Like, fortfarande några av världens bästa låtar i princip?? Verkligen tio år senare. Hon gick under jorden där pga skivbolagsstrul tydligen men är nu tillbaka och det jävlar med besked.

Mad Love heter nya skivan och jag älskar den redan. JoJo är för det första så INNI begåvad!!! Helt makalös röst. Sen har albumet såå bra pop-guldkorn!! And u know I love me some pop. ”F*** Apologies” featuring Wiz Khalifa är så catchy att jag DÖR och ”FAB” featuring min ultrafavorit Remy Ma är sååå tung. Och bara att höra mer och mer från Rem fyller mig med så mycket glädje!! Även coolaste Alessia Cara är med på en låt!

Nu låter det som jag endast tycker att hennes features är det feta nänä JoJo är stor nu och klarar sig alldeles utmärkt själv också!! Gillar ni röster i världsklass och fet pop så kör på för all del!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG