Blond botten

7:41 9 Nov 2016

img_6859

Efter ett besök hos Bangerhead Studio nyligen är jag megablond igen. Funderar nästan på att köra lide askigt i nästa gång också?? Men mitt hår har typ haft king kvalitet den senaste tiden som nämnt, känns TYP som att det är längre än på länge också? Dock att man tappar all sorts perspektiv på sånt där när man haft långt hår i hela sitt jävla liv. Några centimeter här eller där märker jag typ inte men det KÄNNS SÅ?? I alla fall.

Mitt längsta hår hade jag dock under min pluggtid och då blekte jag ändå håret hemma själv. Hur gick den ekvationen ihop kan en undra?? Det var en jävla täcke att bära typ och att det inte trillade av av all blekning är beyond me och alla frisörer jag pratat med. Zäta, defying science and stuff since 1988!

MEN. Jag måste ta tag i min hårbotten. Jag har haft den under bukt med en sån gel en längre tid men nu har jag väl blivit resistent mot den eller nåt?? På vissa fläckar så blir den snustorr och svider med jämna mellanrum och jag är helt clueless. VAD använder ni för sånt här? Vet att sist jag skrev om det fick jag flera kommentarer där ni var fler än jag med detta problem (tyvärr <3). Vad använder ni för att lugna hårbottna?!

5 kommentarer | “Blond botten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Nu vet jag inte vad för gel du använder, MEN jag har exakt samma problem (kliig och torr hårbotten) och för mig funkar det super med apotekets hårbottensgel! Ibland innan jag går och lägger mig brukar jag massera in lite kokosolja i hårbotten, så nice när man känner att det är kris!

  2. P. skriver:

    Elocon kutan lösning för eksem i hårbotten, receptbelagd.

  3. Moa skriver:

    Davines har ett såååå bra schampoo som heter ”Nourishing Shampoo”. Jag får detta problem varje år, en torr hårbotten som kliar konstant (= jag kliar sönder hårbotten tills det nästan lossnar hud, förlåt för äcklig beskrivning:( ) och då tipsade min frisör om Davines. Hjälpte mig genom hela förra vintern!

  4. Lina skriver:

    Maria Nila har en ny serie som heter Head and hair heal som ska va kalas för båda hår och botten vid klåda osv. Har ej testat själv men har bara hört bra grejer om den!

  5. Felicia skriver:

    Hej! Hehe obs kommenterar fett efter pga har inte läst på ett tag och går igenom gamla inlägg.

    Misströsta ej! Har haft kliande, torr och sårig hårbotten i perioder hela livet. Daxxins schampoo och balsam är DET ENDA som fungerat för mig. Det funkar så jävla bra så har fått två kollegor att testa det också som jag vet har samma problem och alla är fakking frälsta.

    Du får göra som du vill, men vågar fan LOVA att det kommer work like a charm.

    Obs är ej sponsrad utan bara så jävla nöjd/stolt över att jag hittat det enda som fungerar och kan hypa loss utan risk för att lose face. Har hållt på med oljor, hårbottenbalsam etc etc men nej, this was it.

    http://www.daxxin.se/se

    xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg