HAPPY BDAY 2 ME

7:27 18 Nov 2016

bdaykristin2011

PER BDAY TRADITION SEN 2011 firar vi i bloggy med ovan bild!

För idag fyller jag år!!!!!!!

Amahgeerrdhh jag älskar den här skiten alltså. De som säger att man blir för gammal för att vilja fira eller att det blir tråkigare LJUGER!! De LJUGER hör ni det???? Och ja, folk kanske tycker jag är töntig som känner så men if u feel me – let’s be töntiga together!

Mitt 27e år har varit toppen fan. Made it through 27 Club också……………….. Hhahahah skoja!! Eller det gjorde jag ju, men ni fattar. Har ett nytt jobb som jag ÄLSKAR, kille som jag älskar mer än nånsin för varje sekund som går, mina vänner som är mina ledstjärnor i livet, min familj som betyder allt och all sån där annan skit. ÄEE jag orkar knappt tänka på’t, hur #blessed och priviligerad man är. Men sånt får man väl göra come nyår och ens bday va?? Jaha för nu sitter jag här och blödar oavsett.

Och så har jag er! Heeeelv jag tror inte ni fattar vad ni betyder för mig. Ert stöd och er kärlek, alla ni som skriver och kommer fram. Ni betyder så jävla mycket för mig, fyller mig med så mycket kärlek och jag hoppas jag kan ge en promille tillbaka av de känslor ni fyller mig med. Vi är för alltid!

PUSS O KRAM I LUH U hoppas ni hänger med på mitt 28e jordsnurr <3

5 kommentarer | “HAPPY BDAY 2 ME”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vera skriver:

    GRATTIS få födelsedagen Queen Z!!!!

  2. Jasmine skriver:

    HAPPY BDAY SHAWTY!!!!!!!!!! 28 barre och fortfarande min favvo bloggerska <3

  3. Linn skriver:

    Hurra hurra hurra för queen Z idag! <3
    Mycket roligare med människor som tycker om födelsedagar ju, ta alla chanser till att fira säger jag!

  4. Elina skriver:

    ASSÅ det är helt okej att älska sin födelsedag!!!! Säger nog det till 50% för att jag är likadan (och man vill ju ändå någonstans rättfärdiga sitt beteende) och till 50% för att det är ju sant? Att fylla år ÄGER och har man möjighet att göra det en, eller till och med två veckor i sträck så är det bara att KÖRA PÅ! Happy bday-week <3 <3 <3

  5. Hilda skriver:

    Grattizzz! Du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG