Miss Punky lashes

8:25 29 Nov 2016

img_7596 img_7597

Hihii jag tog ovan kaxiga snap i helgen och skulle skicka till min kille när jag insåg hur bangin mina fransar va på bilden???

Började använda L’Oreal Miss Manga Punky häromveckan och har fått sååå mycket komplimanger redan. Hittade tyvärr den långt ner i en låda här hemma *makeup addict talk* så är typ lite skraj att denna knappt finns kvar i butik ens? WHO KNOWS hur länge den legat där liksom! För den är insaaaaane och jag måste ha fler. Endast ett fåtal kvar på Bangerhead I see mhmmm då får jag vara snabb!! Den är så köttig att jag behöver kamma ut fransarna efteråt med min gamla torkade mascara Volume Million Lashes (som också är king men way mer diskret än Punky).

Jag tycker visserligen att cirka alla L’Oreals mascaror är grymma!! No use att hålla på med de dyra märkena när budgetvarianterna langar resultat like BAM.

En kommentar | “Miss Punky lashes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Kristin!! I need u girlfriend!! Behöver kostymer t jobbet. Hittar bada typ Filippa K för 4 lax. Har ej råd…?!?! Kan tänka mig att lägga 2 typ men ej 4. Kan inte du göra ett inlägg med hela kostymer (hittar mkt snygga enskilda delar men behöver kunna ha hel ibland)…?! Puss master

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp