Q&A – Helsingfors!

6:53 6 Dec 2016

snälla kan du inte göra ett inlägg om helsingfors? är så himla nyfiken på det stället asså. /leah

Hej gose! Tyvärr känns det inte som om jag kan göra stället heeelt rättvisa med ett eget inlägg, jag är nämligen där mest på jobb bara? Har jag typ nån timma över innan affärerna stänger springer jag in på Stockmann, deras NK typ, och kladdar smink för det ligger ofta nära hotellen. Så jag hoppas och vill kunna göra ett mer utförligt inlägg längre fram, när jag hunnit uppleva mer av staden utanför jobb.

Vi ska nämligen dit över nyår och fira där faktiskt! Och då privat och inte i jobb :)) Lär bli snäppet mer technoklubbar denna gång, brukar inte bli så mycket sånt när man ska dit på konferens hehehehhe.

Har dock två grymma restaurangtips! Gaijin, systerrestu till Farang här i Stockholm (som jag älskar), och OX. Den förstnämnda asiatisk och mörk och cool lokal, precis som sin syrra. Allt mat var liksom överdrivet god och varje rätt som kom in vi ba NEJ DENNA VAR GODAST HITTILLS!! Och OX är ett nytt mysigt ställe där man beställde in ”menyn” och fick lite överraskningar där ALLT var asgott.

Detta inlägg får bli to be continued! <3

fullsizerender-1 img_7006

4 kommentarer | “Q&A – Helsingfors!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fanny skriver:

    är själv finlandssvensk och har läst din blogg ett par år, blir kul att höra vad du tycker om helsingfors! om du är ett fan av falafel ska du söka upp fafa’s direkt, godaste jag vet (mezesalladen<3). sandros är också ett mattips! + besök minna parikkas butik för skorna

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      ååhhh tack för tips fanny!! <3

  2. Malin skriver:

    Är också en del i Helsingfors på jobb och har 2 restaurangtips till dig (om du inte redan prövat dessa dvs.) Kolla in Roster & Yume :)

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      YAY tack Malin!! Får bli under nästa besök! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp