Back 2 sweat

7:44 17 Jan 2017

IMG_8491

Booyaa! Precis som alla nyårslöftare, om än lite senare ute, är jag back in the gym. Det värsta med att komma tillbaka efter ett sånt här uppehåll är att jag döööör av träningsvärken. Kan inte ens sätta mig på toaringen utan att låta som någon med förvärkar???

Ughh det är the rough road back. Funderar t o m på att signa upp mig på en till bootcamp bara för att rivstarta mig själv. Men jag mådde ju så SJUKT dåligt av det sist. Mådde som en bakfull resten av dagarna efter att ha kört en månad med morgonträningar, det var verkligen helt brutalt. Kunde knappt äta resten av de dagarna jag tränade, precis som på en vrålbakfylla? Funderar typ på om min kropp bara inte är ”gjord” för sånt hahahahah. Bra ursäkt right? ÄH vi får se vad som händer!! Stay tuned………………………..

3 kommentarer | “Back 2 sweat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ironisk skriver:

    ”asså sluta kroppshetsa med att prata om träning, döööööh”

  2. kim skriver:

    kan du inte visa mer av dina gymkläder??!! älskar att en blir så sugen på att röra på sig bara av att se andra i träningskläder.

  3. Bea skriver:

    Ja, åh träningskläderna på bilden vill jag veta mer om :D Så snyggt med lila och svart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp