Purple lips + white hair

8:10 19 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8527

Ja, ledsen att det kanske är mer bjootysnack än vanligt (eller???? ni är visserligen nerds like me <3) men det finns ju fan inget annat att göra när vinterhelvetet fortfarande härjar. På sommaren känns det inte som man tänker i närheten så mycket på UTSEENDE right? Inte nog med att en känner sig mer och mer som en påse skidskor come winter time, det är typ också att man inte har lika mycket att göra öht så tankarna bara går o går. På sommaren ränner man ju runt och har full rulle med Fun In The Sun!! NÅVÄL. Jag var i alla fall och fixade barret på Bangerhead Studio per use igår! Mår alltid mitt allra bästa då.

Lippyt är ett jag panikköpte i New York, NYX Soft Matte Lip Cream i Prague. Jag har ju Kylie Lip Kit i Spice sen tidigare och det är DEN ENDA av alla örti tusen från dem jag äger som jag inte är nöjd med!! Helt annan konsistens än övriga färger jag testat och sitter bajdåligt. Denna paragrafryttare mailade in till deras kundtjänst med bildbevis och allt men they don’t do reklamationer tydligen, trots uppenbart undermåliga produkter. BUUUUU jag blir så provocerad av sånt!!! Men Prague är liknande i färgen och kanske t o m ännu mer åt det hållet jag ville faktiskt. For införmation älskar jag alla andra av Kylie Cosmetics-produkter jag testat, endast missnöjd och då GRAVT missnöjd med Spice.

4 kommentarer | “Purple lips + white hair”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    ÄLSKAR när du skriver beauty-relaterat ?? så ursäkta inte!!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      <3!!

  2. Sara skriver:

    asså verkligen feel u???? har candy k och dolce k och dem sitter som berget och är meningen med mitt liv typ men sen köpte jag färgen Leo som verkligen e sämst? så dålig!!! man ba hva skjer akkurat nå

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      HVA SKJER preeeaaach!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG