Annons
Annons

Stjärthjärta

10:42 16 Feb 2017

IMG_9006IMG_9004 IMG_9005

IIIH hur mycket bultar längtet efter sommaren när de ultimata sommarshortsen dimper ner i present från Monki!!! Hittar dem inte på hemsidan än men de kommer från nya SS17-kollektionen så de kommer nog snart. Broderade! Hjärtan! Över hela stjärten! Och skrevet! Hihih!

Vill härmed slå ett slag för broderingen. En underskattad konstform right?? PRINT i all ära men halloj, we all know vem originalet är okej. Broderi känns så mycket mer kärleksfullt, så mycket mer MÖDA som lagts ner. Heja konst!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv kommentar
Tillbaka upp
Annons
Annons

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons