Stjärthjärta

10:42 16 Feb 2017

IMG_9006IMG_9004 IMG_9005

IIIH hur mycket bultar längtet efter sommaren när de ultimata sommarshortsen dimper ner i present från Monki!!! Hittar dem inte på hemsidan än men de kommer från nya SS17-kollektionen så de kommer nog snart. Broderade! Hjärtan! Över hela stjärten! Och skrevet! Hihih!

Vill härmed slå ett slag för broderingen. En underskattad konstform right?? PRINT i all ära men halloj, we all know vem originalet är okej. Broderi känns så mycket mer kärleksfullt, så mycket mer MÖDA som lagts ner. Heja konst!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp