The Uncomfort Zone

7:29 22 Feb 2017

IMG_9049 IMG_9065 IMG_9066 IMG_9067

Igår hostade Adidas Runners i ett superkul löpningsevent!!! Kallt som saaaatan MEN vet ni vad, hellre att springa i lite för kallt väder än för varmt. En blir ju varm fort!

Eventet var för att fira lanseringen av deras nya skomodell Ultraboost X, en helstickad Boost-modell som är SÅ skön och snygg. Vi sprang från Hornstulls Strand till Sveavägen och med ett pitstop för DANS! Ingen blev gladare än denna gamla dansare kan jag meddela.Det kallades Uncomfort zone :) Jag må springa rätt jävla långsamt men dansa kan jag!! Så att kombinera nåt jag gör soso med nåt jag kan GOGO (nej den va dålig förlåt) kändes som ett bra upplägg. Och iom pitstop för dansen kändes det som att tiden bara flög fram?? Jag har annars lätt att bli uttråkad när jag springer längre sträcker men ska komma ihåg att det är helt okej med stopp och röra på sig i någon annan stil framöver om man så vill. Hur bra tricks som helst ju!!

PS jag var ju helkittad i Adidas kvällen till ära, älskade t-shirten! Blev helt glad o ba ååh va fiiiin typ ljusljusrosa. Så ser jag på bilderna att jag är literally EXAKT SAMMA FÄRG SOM DEN?? Fyyyyyyyfffff va deppigt. Lite till mitt försvar vill jag ändå påpeka att både Qaroline och Natalie som jag står bredvid har nyligen varit utomlands!!! Men det är fan fortfarande förjävligt hörrni. Aja. Jag löser det om…………………………… 6 månader bara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG