Travel Away

8:31 27 Feb 2017

IMG_9155IMG_9157

Både jag och Kalle reser mycket i jobbet så det har känts läge att investera i rejäla kabinväskor! Passade på att beställa hem en mindre och en större modell från coola Away Travel när de hade lite rea OCH gratis frakt (as u know att jag är Klipp Kueen). De har två modeller i kabinstorlekar, så vi slog till på en av varje. De har livstids garanti och usb-laddare (!!) like NÄR BLEV DET FRAMTIDEN?? Men ingen är gladare än jag så absolut.

Synd bara att när jag skulle hämta ut dem från postutlämningsstället trodde jag att det var en annan leverans, en betydligt mindre. Jag hade inte hunnit hämta ut förrän allra sista dagen OCH jag hade sketabråttom. Så var det alltså två gottang enorma kartonger jag skulle släpa hem helt ensam och hade ungefär minus fem minuter på mig. Slutade med att jag fick ta en taxi 500 meter hem till mig!! Riktigt toppendrag. Men nu är de våra!!! De ser ut och känns grymma och jag ser fram emot att resa loss med these babies!

3 kommentarer | “Travel Away”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Halli hallå! Detta verkar ju vara ngt typ av samarbete/reklam amirite? Så plz märk ut det!!!!! Blir tokig av smygisar.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Hej Frida! Nope, som jag tydligt skriver så köpte jag dem på rea och när det var gratis frakt bara. Samarbeten märks alltid ut!

  2. Matilda skriver:

    Vill beställa en, övergrym ju! Men kan de skicka till Sverige? Hittar inte det som alternativ på land? Åkte du på tullavgift?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG