Veggie mode

7:31 21 Feb 2017

IMG_9043

Gyyuuud alltså när jag har en sån här busy ass weekend så blir jag fan helt slutkörd. Vet att vissa ser fram emot helgerna för att de ska hitta på en massa kul då!!! Men jag är typ tvärtom hahahah. Eller alltså det är klart att det är sköj att hitta på nåt så där. Men om jag inte får typ 30h i sträck i min soffa så blir jag heeelt skev?? När det är aktivitet på aktivitet på aktivitet får jag aldrig ladda batterierna och det är något jag upptäckt på Äldre Dagar är otroligt viktigt för mig.

SÅ nu i the aftermath av en hektisk helg är min hjärnkapacitet nere på nivån som hon som klarar en helt sinnessjukt låg limbo ni vet??? Hahhahah hon går typ på fotknölarna och det gör typ min hjärna också. Kanske onormalt att jag är så beroende av veggie mode men men jag unnar mig det så länge i livet som det går! Man ska alltid lyssna på sin kropp hörrni!!!

2 kommentarer | “Veggie mode”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny skriver:

    Jaa alltså livets mening är ju att möla på soffan och typ äta ostbågar!

  2. Malin skriver:

    Kristiiin!
    Hjälp mig med vilken vårjacka jag ska köpa?!?! Jag är sugen på en klassisk skinnjacka, men också sugen på något coolt, lite edgy?? Typ militärjacka?
    Hjälp mig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg