Alternativt firande av Kvinnodagen

8:16 8 Mar 2017

Innehåller adlink

IMG_9393 IMG_9394 IMG_9396

Ja hörrni! Vad vore väl en Kvinnodag utan lite kvinnorelaterade problem???

Mitt alternativa firande av Kvinnodagen i år bestod av besök hos både tandläkaren där det upptäcktes både hål och skit OCH vårdcentralen för att behandla min soliga urinvägsinfektion! En riktig toppendag!!!! Med andra ord har jag legat hemma och bälgat i mig tranbärsjuice och dessutom varit öm i hela käften – ont i alla roliga hål?! Haha förlåt.

Men s/o till min tandläkare Sara på Nytorgstandläkarna, ung och underbar Quinna som driver stället själv (och har Flux på bib yo!!!). Hon fick städa upp hela min käft efter min förra tandis som var gammal gobbe :(( Han var trevlig men inte så värst noggrann så han hade missat både hål och inte rengjort ordentligt efter tandsten och sånt. Hon fick göra en HELLUVA spring cleaning helt enkelt. Typiskt oss tjejer att alltid få städa undan efter gobbars slarv va :)) På Kvinnodagen och allt t o m :)) Aja hon gjorde det queengligt men jag är ändå lite ömklig idag.

Matchade min tranbärsjuice med min nya sweatshirt från Weekday och jeans från Cheap Monday! Obs att jeansen sen byttes till varma sköna mysbysser när jag kom hem igen :)

Som ni märker har jag inte direkt varit fit for fight for kvinnokamp idag MEN jag är ju det 364 dagar om året i vanliga fall så jag tänker att det är okej ändå. Det är ju LIVET som är kampen, inte en dag om året den 8e mars. Men det vet mina läsare så klart redan <3

PUSS O KRAM nu ska jag hinka mer juice, keep on keepin’ on mina systrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg