Pillar på H&M Beauty!

7:43 24 Mar 2017

Finfinaste pressträffen bjussade H&M Beauty på häromdagen! Kolla bara hur tjusigt med alla vårblummer.

Har haft dålig koll på deras beautyutbud tbh, inte satt mig in i det bara. Förutom nagellacken jo!! Nagellack kan jag aldrig hålla klorna borta från mhehe. Och här fick vi möjligheten att fixa naglarna med deras lack och jag la väl goda kvarten på att välja färg ens? De har sååå många och alla är magi. Och tack vare att jag är SOOO extra valde jag en holographic guld PLUS ett lila vänster ringfinger *look@myengagementringplz*. Hahha alltså om man ändå ska göra manikyr?? Go hard or go home??

Vi fick testa på deras klassiker, favoriter och även kika lite nyheter. Ser ni bilden med den lilla rollern, ”Conditioning brow oil” tex!! Snacka om att det pirrar till i prova-på-nerven. Fick även veta att deras singelögonskuggor finns i NITTIO FÄRGER. I repeat, NITTIO. Hört meget godt om dem men aldrig heller testat. Nu när jag är i ögonskugge-schmood där jag labbar med paletter helgerna lång känner jag att dessa kallar på mig. Måste spana in!! Jag har verkligen gått från clueless till G+ på ögonskuggor på en ganska kort tid ändå? Jag kämpar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg