Vem är du?

10:40 13 Mar 2017

Snodde en blogglista från kingen Hanna

VEM ÄR DU…

Vid matbordet?
Bordsskicksfascist no doubt. Dömer tyvärr alla med dåligt bordsskick väldigt hårt :(( :)) Jobbar på det men I just CANNOT cannot.

På nattklubben?
Snackar så inni helv. Älskar att prata och ja en blir ju en *mer* version av sig själv så att säga. Är det bra musik dansar jag gärna por favor. Dricker jättemycket öl = springer jämt på toa också!

samos1

På stranden?
Never not med en bok i handen! Läser från att solen går upp till att den går ner. Badar dock rätt flitigt pga sweaty Betty. Steker aldrig rätt ut i solen utan skuggan vinner hvar gång!

På efterfest?
HAHA det var måånga år sen tacolov.

samos11

I klädbutiker?
Vill helst aldrig prata med personal men slutar alltid med att JAG ändå tar initiativ till att prata med dem?? Typ ställer nån fråga som leder till att jag drar en alldeles för bjussig anekdot om mig själv och nåt pinsamt som hänt??? VARENDA GÅNG. Hoppas väl innerst inne att den ska ba HAHA ur hilare, ta vad du vill härifrån! Aldrig hänt hittills men jag kämpar på.

Hemma hos andra?
Semibekväm. Endast bekväm hemma hos my damn self tyvärr.

I sängen?
Ämen hallå!!

På flygplanet?
Till 99% sannolikhet sover jag till 99% av flygresan.

Hemma en chill dag?
Ehm?? Finns ingen som chillar bättre än jag. Kan seriöst gå 72h utan att röra mig ur soffgropen?? Don’t challenge me in a chill off säger jag bara.

samos8

I ett förhållande?
Pratar skojar sjunger KONSTANT. Säkert superstörig?? Men också underhållande. Fine line det där………………. Jättekort stubin :( Men lika fort går det över!!! Superkramig, måste alltid gosa annars blir jag knäpp.

På morgonen/kvällen?
Morgonen: trött och går på robotrutin, skittråkig. Har fixat allt jag behöver inkl kläder kvällen innan pga hjärnan funkar inte, den nivån verkligen.
Kvällen: måste få sitta i min soffgrop tills ögonen knappt håller uppe längre för det är där jag varvar ner. Heliga soffgropen! Vill datta med datan, kolla TV (ja linjär) och helst få fotmassage :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG