Crossfit(tan)

7:57 18 Apr 2017

Igår utmanade jag mig själv! Testade på att gå på crossfit som jag länge har varit livrädd för!! Kändes som ett stort steg ändå. Har alltid sagt NÄNÄ det där är inget för mig. Kettlebells, stångar, killar, jag är rädd för allt sånt :/ Men jag är samtidigt en person som alltid drar till med ”don’t knock it til you try it”. Så jag bestämde mig för att leva som jag lär :) Inte mer än superrimligt??

Och det var faktiskt kul!? Väldigt mycket styrka och med muskler jag aaaaldrig använder annars så var tyvärr riktigt klen men men. Fick skitont i händerna till exempel för man lyfter den där skivstången så mycket?? Jag ba eehhh hur vet man hur tungt man ska ha?? Så visade det sig att jag inte ens kunde lyfta BARA stången över mitt huvud :(( Men that’s why man tränar eller hur, man går ju inte dit för att man redan kan allt heheheh *intalar mig själv*.

linne – gammal Stellasport, sporttopp – Adidas, tights – Puma, skor – Adidas

En kommentar | “Crossfit(tan)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Jag som är en true ”hatar att göra saker jag inte är bra på, pga vill PRESTERA-” type of gal signade upp mig på en introkurs i crossfit, två dagar i veckan, fyra veckor.

    Riktigt jobbigt för psyket pga strugglade också med att ens kunna lyfta stången. Har varit så jävla skeptisk och livrädd pga flåsande super-tränade dudes men alla var så JÄVLA söta och peppande. Så istället för att i vanlig ordning fly fältet så kände jag en enorm pepp att typ gå hem och öva öva öva öva för att bli bättre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG