Mumm-a!

5:29 17 Apr 2017

Innan påsken bjöd Mumm in till bubbelmiddag på Hillenberg, en asbra restu på Humlegårdsgatan! Jag hade varit och fönat håret innan och kände att det var väl himla kul att få visa opp. Hade lite tid över så tog mig tid att dra på ett fejs till och med!! Inte en dålig beauty-vardag precis. Typiskt att såna går till spillo, SAD!

Ett kingligt sällskap i Perry och Axel! Han ser inte ut att ha kul men tro mig att det hade han. Omöjligt att inte ha med oss right???

Vi åt skaldjursplatå?! Tro’t eller ej så har jag aldrig ätit det. Jag har ju varit falsk stekare i mina Stureplansdagar, typ hängt där pga jobbat klubb men i själva verket varit student under tiden och har ätit fil och flingor hemma innan. Det är knep man kan ta till!! Men nu var det alltså dags för en redig jävla platå. Asgott så klart!! Hillenberg är toppen. Och kolla Gustav bakom!!!! Hur kul, smart och söt person! Jag älskar Gustav.

Vi fick bubbelprovning genom maten och allt var så sjukt godt! Två olika vita och en rosé – yes, premiären är snart hallå!! *tittar ut på snön*…………………………….. Eller låt oss hoppas.

Tack Mumm för en påsk-warm up som hette duga! Tyvärr har jag bubbelförbud för mig själv för närvarande men vi vet alla att det inte lär hålla så länge till :)

3 kommentarer | “Mumm-a!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. www skriver:

    Axel ju! Inte Alex haha

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Haha jaaa typo, tack!

  2. baccarat online skriver:

    First of all, thank you for your post. baccarat online Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg