Påskrehab!

12:19 17 Apr 2017

GUUU vad jag behövde vara hemma i Örebro över påsken och vila ut ordentligt. Innan påsken var jag rätt illa däran tbh, jag hade laddat hem en meditationsapp (!! okej big deal för att vara jag om man känner mig iaf) och funderade t o m på att ta en paus från sociala medier och radera alla appar under påsken. Det senare är något som aldrig ens i närheten fallit mig in, men har varit så sjuuuukt trött nu med nya jobbet, vilket är helt naturligt men också andra energitjuvar och det har bara varit så mycket!

Hos mamma och pappa fick jag precis vad jag behövde; äta min vikt i kakor, ta tupplurer fastän jag inte ens varit vaken särskilt länge, skratta framför SNL, ta långa bad och lägga ansiktsmasker, dricka litervis med påskmust…………… Ni förstår. Ett helluva rehab helt enkelt!

Mamma hade gjort så påskfint hemma, men oturligt nog kom ju livets snöstorm lagom till påsk så det blev Örebros kallaste på 70 år :))) Alla blommor utomhus dog typ direkt utom de fina inne.

Kluttade på mig ett litet fejs när jag skulle ut på stan och fika med min barndomsbestie Ellinor! Frisyren kallar jag: bedhead forcerad in i någorlunda representabel knut??

Sen kollade jag igenom gamla fotoalbum, vilket alltid är kul när man är hemma så klart! Fokus denna gång var våra gamla bilder från tiden vi bodde i Skottland när jag var liten. Ovan bild med Spice Girls-biljetten är mig ovärderlig som ni kanske kan förstå!!! Minns att jag fick i present och cirka DOG storhetsdöden. Satt helt paralyserad de första fem minuterna i ren chock av att de fanns på riktigt och mindes att mamma blev sur för hon trodde typ att jag var obrydd hahahahaha. När det i själva verket var det absolut motsatta!!

Anledningen till fokuset på Skottlandbilderna är för att vi ska åka tillbaka i veckan! Vi åker på en weekend, jag, Kalle, mamma och pappa. Det är en heckin dream come true ska ni veta. Inte varit tillbaka på typ tio år!!! Vi bodde där i tre år när jag var liten och jag har så otroligt fina minnen. Jag har såå länge velat visa Kalle hur vackert det är!

Toppenbild från Loch Ness där jag såg odjuret :’))

Förutom den uppenbart otroligt vackra naturen i Skottland vill jag även lyfta min stil i bild – det allra hetaste kidsen i UK hade på sig under denna tid var alltså track suits. Jag var alltså SÅ COOL här. Även om hjärtat innerst inne skrek Ginger Spice style så var man ändå tvungen att ”passa in” buuu :(

Nåväl! Vid det här besöket kommer jag inte ha lika sportig stil, men har thank god vuxit några goda decimeter och kommer få visa mitt andra hem för min stora kärlek!! Det blir en nostalgiresa fast med helt nya ögon. Iiiih är så orimligt taggad på denna resa, ni anar inte!

En kommentar | “Påskrehab!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. safetoto skriver:

    Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. safetoto Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp