Surf’s up!

7:53 19 Apr 2017

Vi var ute på en redig date night i helgen! Vi var på bio men filmen var så dålig att jag tänker inte ens skriva vilken det var, vill liksom inte ens ge den någon luft alls, inte ens dålig luft :((

Men sen?? Världen ba fan Kristin vilken trooper du är som led igenom den där pissefilmen för din killes skull (ofc var det så ja) så nu ska vi väga upp detta med en go jävla TREAT. Vi gled förbi Surfers lite spontant (ett ställe vi tidigare försökt men misslyckats att få bord på) och så fanns det lediga platser till oss! OCH maten var GUDOMLIG!! Går ni dit måååste ni äta deras kända tofurätt, typ karamelliserad?? Kommer inte ihåg vad det var ens pga gick in i nåt trans där och då. Jag drack dessutom nån peppardrink som fick tungan att domna av på ett ~spännande~ sätt.

Filmen sög, maten ägde, mitt sällskap ägde och jag ägde faktiskt också pga testade massa nytt smink innan som var BOMB (in the good way) så jag kände mig fan skitsnygg (i en biosalong?? uhhh the waaaaste). Ska visa dessa nya sminkfavoriter för er snart iih!!

En kommentar | “Surf’s up!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. baccarat online skriver:

    Your article has answered the question I was wondering about! I would like to write a thesis on this subject, but I would like you to give your opinion once :D baccarat online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg