Ida’s Dirty Thirty in Paris, del 1!

10:50 1 Maj 2017

OUI OUI je suis hemma igen efter livets kingligaste helg i Paris för att fira Idas dirty thirty! Hahahahha kan ni förstå att min sexy Gandalf fyller 30?!?? Hon är en sån babyface killa <3

Vi kör en recap!

På arlanda började vi poppa flarrer och klädde på henne en trollkarlshatt (sexy Gandalf ni vet!)

När vi kom fram till lägenheten hade Elin, Idas syster, hunnit fram innan oss och pimpat den så fint!

I Paris var det VÅÅÅÅÅÅÅR <3

So this happened: vi bodde sju tjejer i en lägenhet med ETT BADRUM. Och det blir värre: det finns bara EN SPEGEL som dessutom INTE ENS VAR HELKROPP och dessutom (!!!) FUNGERADE INTE LAMPAN I BADRUMMET. Det var bäcksvart. Det fanns basically INGEN SPEGEL???? Hhahahahaah quite the challenge som ni kanske förstår. Det blev mycket selfies istället för spegel-mode tex!

<3

Första kvällen var vädret verkligen MAGISKT och vi drog förbi Hotel Costes för en fördrink på innergården! Det var väl de starkaste drinkarna jag druckit på länge kan jag sammanfatta det med………………….. Vi kan skymta beviset på detta på senare bilder :))

Hahahhaah wow 100% normalt crew absolut <3

Svenska som vi är var vi alla helt klädda i svart ofc! Hehhe. Jag bar min senaste favoritklänning från & Other Stories (adlink), nattlinnesmodell i siden, sååå skönt yet fancy af :)

Vi åt sen på restaurangen Lou Lou nära Louvren. Extremt trevligt ställe och god mat!!!! Tips tips tips. Så vacker utsikt mot Louvren och Eiffeltornet dessutom. Perfekt ställe att fira världens bästa 30-åring <3

Sen bar det vidare till baren Les Bains och sist klubben Silencio men jag kan faktiskt bara visa upp de här två bilderna från slutet av kvällen cause…………………………… Nykterhetsnivån e liksom helt bortblåst och jag ser typ ut som Gollum på resten???? Och så fanns det väl NÅN cute men då är det nån annan som inte är cute i den och självklart skulle jag inte göra något sånt osysterligt och lägga upp nåt sånt!!

Huuaaa nu måste jag sova pga helt jävla slut men stay tuned för del 2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg