La vie en rose!

7:15 23 Maj 2017

U KNOW WHAT TIME IT IS

Det är den tiden på året när det är dags för mig att återgå till ”my natural self” och låta håret flöda fritt i den vackraste av färg – ROSA! Det här är väl ändå det säkraste sommartecknet av dem alla nowadays, min sommarfärgning?? Gabbi på Bangerhead, som jag gått till i åååår, bor numera i Mexiko, så denna gång gick jag till Jennifer och jaaaaa ni ser ju själva hur bra det blev!! Är i extas typ.

Nu längre blir jag inte NERVÖS som jag blev i början, då var det nästan läskigt på något vis?? Att färga roliga färger var nåt jag tvingade mig själv till att göra för att go out of my comfort zone. Numera är det som en årlig ritual! Sommartecknet ja. Sen är det alltid typiskt att jag piffar håret på en dag då jag inte har en chans att visa upp det. Det blir bara direkt hem och flex for the gram!!

En kommentar | “La vie en rose!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Asså ÄLSKAR ditt hår. Få förunnat that perfect blonde nyans o sen även få amazing rosa. Hur länge är denna rosa snygg? Jag brukar färga med manic panic o den är super, men undrar om det är värt att färga hos frisör.. provade L’Oréals färger o provade toningen först o ve o fasa håret blev blågrönt när den ROSA färgen tvättades ur?!?! Ursäkta boken om hårfärg men vill veta om ett frisörbesök är mer värt än manic panic inpackning varannan vecka :))) asså hur underhållet är.

    Och tack för din blogg älskar den verkligen. Obs är ingen stalker men har smygläst i flera år utan att kommentera så passar väl på o säga det nu när jag ändå är i farten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG