Q&A – färgglada staple pieces!

7:51 8 Maj 2017

Hej Kween!
Tycker alltid att du klär dig sååå fint, typ definitionen av swag (åh herregud, innan biebs förstörde det ordet). Men jag är fast, fattar liksom inte vad jag gillar. Jag ser en outfit på någon ute och ba shit vad fint men sen kan jag inte sätta ihop det själv. Jag använder typ bara svarta jeans med stickad tröja på vintern, t-shirt på sommaren, och ibland spexar jag till det med blå jeans typ. Jag vill våga mer färger och stilar, och du ger alltid så bra tips så please hit me with your knowledge!!!!!!! Lite tips på staple pieces till vår/sommar skulle vara MVG!
Wilma

WILMAAA qutee vad glad jag blir! <3

Vet du vad, jag känner ofta exakt som du?? Jag kan bli så SJUKT stil-förvirrad så det är inte klokt. Men på äldre dar :)) så har jag lärt mig att hitta tillbaka till mig själv snabbare än förut åtminstone. It’s a work in progress och så kommer det nog alltid att vara mer eller mindre!

Vet du vad jag tänker om din sits! I’m thinking MONOCHROME och COLORBLOCKING! Superenkelt sätt att börja åtminstone lite i taget. Det som är fördelen med det, besides svinsnyggt, är att om man börjar bygga upp en bra monochrome-bas är det sen lätt att mixa och matcha och utifrån det skapa snygga colorblock-looks. Let’s learn from the best; SOLANGE <3

*torkar dregel*

So! Staple pieces för vår och sommar, i lite kul färger!

En jumpsuit jag själv vill klicka hem soo bad! Den kommer från Weekday och de är så bra på denna typ av wear tycker jag. Enkla silhuetter med roliga twists och superfina färger just nu!!

Hur fin är den här då!!!! Snacka om att man kan och vill leva i den hela sommaren lång. Passar till sneakers såväl som klackisar. Och förlåt men ger riktigt starka Beyoncé ”Hold up”-vibes!!! Även denna från Weekday.

Enkel trenchcoat men i en asfet klar orange färg! Perfekt att slänga över vad som för att brighten up. Från Asos!

Som ni vet kan jag inte få nog av hoodies och sweatshirts!! Oversizeade, lika snygga till byxor som till barbent, till sneakers som till klackisar. Och jag äääälskar färgen! Även denna från Asos.

Var bara TVUNGEN att visa dessa byxor fy faaan vad tunga. Från Daisy Street!

Innehåller adlinks

2 kommentarer | “Q&A – färgglada staple pieces!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Off topic nu, men dina kategorier funkar inte (för mig iaf). :( Har precis upptäckt din blogg och vill ju kunna läsa ikapp vad jag har missat. :)

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Tack för att du hojtade till Anna, jag ber dem kolla upp detta!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp