Röda mattan: The Met Ball 2017

10:13 2 Maj 2017

Nä hörrni jag är SÅ besviken på nattens Met Gala???? Temat för i år var Rei Kawakubo/Comme Des Garcons och det bäddar ju för EPICNESS i form av kreativitet och möjligheter att utforska kult och koolt fashion. Så dyker de flesta ändå upp i en helt vanlig paljettklänning?? Förlåt men det är fashion BLASPHEMY om du frågar mig!

Jag har valt ut mina röda mattan-favoriter som ändå hedrar Rei och gjorde det snyggt!!

Kan inte INTE ha med min stilikon Solange men tycker även hon gjorde detta så bra. Dunjacka som galaklänning med släp?? ABSOLUT varför har ingen gjort det tidigare undrar man nästan så självklart som detta ser ut.

Tracee Ellis Ross bar själv Comme des Garcons som var to DIE 4. Vart börjar och slutar hela hennes mittenparti well NOBODY KNOWS och det är skönheten i det.

Helen Lasichanh kan man alltid lita på när det gäller att utmana tråkigheter!! Och självfallet. NÄ du kanske inte direkt hade tagit på dig det här för en härlig dejt eller så men detta är fan ingen dejt det är THE MET ju??? Även hon i Comme des Garcons och jag vet inte om hennes armar är inbakade i dressen men det känns mest  som en äNNU mer spännande modeutmaning!?

Zoe Kravitz, denna vandrande gudinna på vår jord, med sitt superkorta blekta hår parat med denna ljusrosa håriga (??) pralin till klänning. Jag SMALLDE AAAAAV.

Här visar Lily Aldridge hur man kan göra om man är en ganska sval jävel egentligen men ändå vill krydda till saker in respect för temat. Nä klänningen e inte svinkul men med ett par rätt kuliga thigh highs och ett knalrosa flor över ansiktet måste jag faktiskt ändå säga var rätt gött!

KINGEN av The Met och övriga världen, Rihanna, bar självklart även hon coolt nog Comme des Garcons och ja ni kan ju se vilket klokt beslut!!!! Inte nog med skapelsen i sig, parat med snörskor ända upp till ???? samt sminkningen (rosa rouge som övergår i rosa ögonskugga!!) gjorde detta till kvällens solklara standout.

Iiiih Zendaya, också en lil fashion (och generell) favourite of mine, sken bright like a diamond!! Detta var kanske inte rakt av Rei MEN ändå kul, coolt och rätt eget med att våga sticka ut på röda mattan.

Älskar Adwoa Aboah och hennes stil!! Här bar hon en slags tuxedo-nattlinnes-hybrid och with that pastelle makeuuuup hallooooooj.

Var tvungen att slänga in denna bild på Diddy och Cassie för att avsluta lite glatt ändå :)) Hur gosiga! Tar en liten vil på trappan och spanar in sin tjej <3

bilder: buzzfeed.com, elle.com, theguardian.com

4 kommentarer | “Röda mattan: The Met Ball 2017”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jenny skriver:

    Ja GU jag blev så besviken!!! Alexa Chungs klänning såg ut som en långklänning från asos :(((( inget fel ofc men detta är fan en GALA, inte skolavslutningi nian.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Eller huuuur like SUCK :((

  2. Elsa skriver:

    Älskar dina sånna här inlägg efter galor <3333 Sitter liksom och väntar när jag vet att det varit en. Brukar även tänka "Undrar om Kristin skulle gilla denna?" de få gångerna när jag själv orkar kolla igenom röda mattan innan du gjort det. Du är queen av rödamattanspaning.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Elsaaaaa!! <3 <3 <3 Fan vad glad jag blir puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp