Femkamps-highfive, bortglömda snapsvisor och dans på dansbana

5:35 25 Jun 2017

GLAD MIDSOMMAR i efterskott hjärtys!!!

Jag är nu hemkommen från Matildas landställe där vi firat i en kvinnans massa år men varför bryta ett vinnande koncept amiright??

Som varje år kör vi femkamp och ojoj här har vi en dålig förlorare :( Som jag älskar ändå :) Plus att jag själv är ännu värre soooo………..

Isabel var nöjd över att sätta sitt mål i straffarna!!

En till dålig förlorare som jag älskar!!! Kämpa Killar.

Jag försökte visa upp mina obefintliga fotbollsskills :)) Coolaste jag har att komma med är att jag kan spela med bägge fötterna, även om jag föredrar vänster oftast.

Men OOOOJJJJ vilka var det som vann femkampen sen dååå??? Hahhahaha jag är en SÅ dålig förlorare men möjligtvis en ännu sämre vinnare. Därför brukar jag hålla mig borta från att delta i sånt här öht, men på midsommar har en ju inte direkt så mycket val.

Matilda, kingarnas king och värdinnornas värdinna <3

Lisa fixade riktigt fet blomkrans! Önskar att jag var så där fixig och duktig! Alla tjejer gjorde coola kransar, men jag har liksom NOLL fingerfärdighet så jag avstår alltid om jag inte lyckas hustla till mig att nån gör en extra hehehh.

Det svåraste med snapsen är ju inte direkt att ta dem, det är ju visorna!!!! Hur många man än lär sig så glömmer man dem lika fort. Slutar med att man sjunger ”Helan går” för örtionde gången, men absolut.

Den korta stunden jag var ”finklädd” när det inte var fullt ös i femkamp eller dylikt och som krävde mjukiskläder bar jag en kaftan från Weekday, jacka från Monki (båda tyvärr från förra året) och älskade Adidas Superstars (som blev BRUNA efter nattens bravader) :))

Sen ville gänget bada trots att det var 14 grader?? I meeeaaan ingen älskar att bada mer än jag men jag föredrar också att hålla mig FRISK så I stayed the hell away from that om vi säger så.

Framåt kvällskvisten började det bli så skoj att bilder inte ens togs men här ser vi tex vinnarna i musikquizet som jag och Jon anordnade! Priset var en tiara och den passade så fint på dem.

Och sen bar det självklart av ner till dansbanan, den svenskaste av alla midsommartraditioner?? Där dansade vi loss i så många timmar och jag har sån satans träningsvärk tbh?! Fatta öset. I suddig bild syns en RIKTIGT skön kille som stolt bar en PornHub-keps! Wow ibland vill man bara gräva ner sig och ge upp, right?? Men man dansar vidare……………

Under hela natten trotsade vi ösregn på dansbanan, som om det nånsin skulle hindra oss liksom, men dagen efter log vädergudarna mot oss! Vi kunde ligga ute och gosa i solen hela dagen och det var ju verkligen precis vad vi behövde också.

Hade truly den roligaste midsommaren nånsin och är så blessed med människorna i mitt liv. Och nu är det typ sommar på riktigt också? Ja alltså inte vädermässigt men det är ju efter midsommar man vet att det händer. Semester and what not! Pepp!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG