Korall och babyblått

7:47 14 Jun 2017

Innehåller adlinks

Jag är ju en accessoarlover av rang och jag lägger hellre 96% av min budget på det än på kläder tbh! Häromveckan körde jag på en plain and gosig look i helsvart; halterneck (kul detalj med snörnacken halloj!!!! man liksom loopar in huvudet däri) och mina skönaste pleated pants, no joke att de är exakt som att ha på sig pyjamasbraller så pass sköna. Båda från & Other Stories ofc! Till det kändes det ju pangkul att bryta av med en väska i rent av KORALL och babyblå metallic-skor! Från Gucci respektive & Other Stories igen :) För min del gillar jag att accessoarerna får all prime time sändningstid och kläderna kommer nästan sekundärt.

På tal om mitt kära jobb så åker jag till London ikväll! Har massa spännande möten och jobb som behövs göras därifrån och inte mig emot att det dessutom kommer vara runt 25 grader där dessutom. Känns jävulskt välbehövligt med tanke på galenskapet vi kallar väder här hemma just nu??? HA DET! Skoja kommer hem fredag kväll igen och det ser väl ut att regna hela helgen ändå så :///

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG