Longing for a Rough Night

7:54 15 Jun 2017

AAHHHH jag längtar så mycket till denna film!!! Rough Night har en sån jävla dream cast; Ilana Glazer, Zoe Kravitz, Kate McKinnon, Scarlett Johansson och Jillian Bell (som jag aldrig hört om innan men som av denna trailer att döma är QUEENG likaså). Förutom drömcast är filmen dessutom den första ”rated r”-filmen regisserad av en kvinna på TJUGO ÅR??? Hur är detta möjligt undrar man – den lilla sekunden man glömmer bort hur ett patriarkatet funkar ;)

Jag ÄLSKAR ju denna typ av film mer än mycket annat här i världen. Tänk Bridesmaids och Mike & Dave Need Wedding Dates! Några av mina allra roligaste. Det betyder så mycket för mig att få se kvinnor härja loss av bara fan på biodukar, då vi alla vet hur viktig representation är. Och med representation menar jag för oss HÄRJIGA KVINNOR! Representation för det motsatta måste ju också få rum, men just dessa har en extra varm plats i mitt hjärta för att jag identifierar mig just som rätt gapig och unapologetic.

CHEERS för oss!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG