Popsicle perfumes

8:02 21 Jun 2017

Häromflygningen unnade jag mig något jag tänkt köpa i kanske FEM ÅR?? Äntligen insåg jag hur löjligt det var att vänta (alltså vad väntade jag PÅ mest? Inte som att investeringen var likt en insats jag var tvungen att spara i så många år till??). Det var helt enkelt hög tid att unna sig!! Dessa colognes från Hermès är på 15 ml st och med tanke på att det är en del resande för mig i jobb och privat så kommer de inte att behöva samla damm om vi säger så.

Parfym tillhör egentligen en av de saker jag behöver allra minst – ICKE för att min naturliga odör är så pass underbar mind you – utan för att jag har örtiofemtusen stycken redan. Men Hermès Colognes har jag älskat sååå länge och dessa travel sizes got me liiiiiike.

Detta var fanimig ett SJUPACK med tillhörande tygpåse som skydd. Det skadar inte heller att de ser ut som läskande isglassar direkt?? Flera av dem är favoriter sen gammalt medan några har jag inte annat än sniffa snabbt på. Det blir helt enkelt en ny bekantskap! Återkommer med the hisses and disses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg