Rosa hår och drömmar

7:55 26 Jun 2017

Precis innan veckan gjorde jag två goa grejer: färgade håret MAS rosa på Bangerhead och sen gick jag till lokalen bredvid och käkade på Hillenberg! Det rosa behövde sannerligen fyllas på och det av ett proffs (s/o to Jennifer!!), inte som när jag slaffsar runt själv. Det blir ju rosa absolut, men jämt blir det icke! Jennifer ökade trycket lite så nu lyser det verkligen rosa!!

Anledningen till restaurangbesöket var att vi firade ett halvår som förlovade! Sånt man nästan glömmer av bara farten och inte direkt något att FIR-fira men i’ll take any reason I can för att gå ut på stan och ta en drink ihop!! Viktigt att stanna upp ibland och njuta av det lilla. Och det är ju inte LITET?? Vi firar ju att vara på väg mot resten av livet ihop. Kan inte föreställa mig något bättre tbh! Ughhhhh vi är så taggade på den skiten att vi helst vill gifta oss IMORN men riktigt så enkelt är det inte tydligen. Men vi har kommit en bit på vägen!! Ska berätta mer inom kort hihihi.

En kommentar | “Rosa hår och drömmar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Friv 5 skriver:

    What a great, so fascinating. What I enjoy them

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG