First day of vacay!

11:59 30 Jul 2017

Men VET NI VAD

Jag har liksom helt glömt att berätta men jag har ju för fasen semester right about now. Tog en sen sådan i år och det känns bra. Först ska jag mest bara vara hemma och ta det lugnt men sen bär det av till Italien på bröllop.

Allra första semesterdagen så regnade det, kanske inte svinpeppad start MEN också ganska skönt?? No pressure mode. Så här såg min första semesterdag ut!

Sov tf ut!!!!! Lagade gofrulle.

La två peelingmasker wuuu hur avancerad känner man sig inte när man har olika masker samtidigt?? Hatar den där jävla svarta peelingskiten tho, vet inte varför jag la den tbh. Köpte den på nån oklar koreansk marknad i NYC? Den lägger sig som ett lim och när man peelar av drar den bara med alla små hårstrån man har i ansiktet…………………… Så man blir ju väldigt len men av helt fel anledning om vi säger så.

Jag kunde inte hjälpa det och ”gick till jobbet” ändå – till & Other Stories-butiken på Biblioteksgatan hehe! Vi har fått in så mycket fint som jag ville prova, bl.a ovan jeansklänning. Jag dooooog MEN knapparna vill inte riktigt fortsätta vara knäppta över mina tjejer tyvärr :(( Vill ändå varmt rekommendera den om man kanske har lite mindre att knäppa över, den är i skönaste denimtyg och en jävla pangmodell!!

Sen blev det en rosélunch + tryffelrisotto!!!! Känns pretty much obligatoriskt att intaga sin första semesterdag, right?? Det där med EN enhet is a tricky bih tho. Av bara EN blir jag såååååå trött och gick på riktigt hem och la mig i 2h och var sen rätt ut bakfull resten av kvällen. Det måste vara 0 eller +2 enheter för min del tyvärr /lärt känna min kropp efter 28 år.

Trots att jag inte köpte denimklänningen fick jag ändå med mig lite annat jag ska visa upp sen! Bland annat dessa sweet ass solglasögon som har varit slutsålda sen jag insåg att jag BEHÖVER dem i mitt liv. Det här med ”nu ska jag köpa ett par enkla svarta som passar till allt” har aldrig varit min grej!!!!!! Och kommer aldrig bli det. Ytterligare något jag insett och embraceat efter 28 år! Jag vill ha the freaky frameless fjärilsformade glasögonen <3 <3 <3 Passar mig perfekt.

Innehåller adlinks

 

En kommentar | “First day of vacay!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg