Bröllop i Italien – here I come!

12:19 10 Aug 2017

Ingen är gladare är gladare än jaaaag idaaaag för idag åker jag tillbaka till mitt rätta element: ITALIEN! Eller okej MÖJLIGTVIS att Titti och Victor, som alltså ska gifta sig där, är snäppet gladare än jag………………. och deras familjer………………….. och………………… ja

Men jag är faktiskt glad för min egen skulle också att jag får åka dit!!! Det är fan det enda jag gör i sommar i princip?? Min stora höjdpunkt är deras stora höjdpunkt haha!! Har längtat i ett år nuuuu. Vi ska till magiska Villa La Madonna i Piemonte eller ja det verkar magiskt i alla fall, att döma av bilder etc. Sprängs av längt!!!!

Bilderna är från förra sommaren då vi hyrde hus i södra Italien! Också helt fantastiskt och underbart på alla sätt och vis, men detta blir ju något extra pga bröllop <3 <3 Åker dit tillsammans med mina gamla kollegor från Bonnier – it’s a girls trip!!!!!! Spår en eggstremt kul och fin resa framför oss.

Ciao bellas hörs när jag är framme! <3

3 kommentarer | “Bröllop i Italien – here I come!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sarah skriver:

    Hej, en fattig student här som inte vet hur jag ska klä mig nu när skolan börjar. Varje gång jag går till affärer så känns som om allt blir fult på mig. Därför undrar jag om du kan göra ett inlägg på lite trendiga, vardagliga oufits som är lite edgy utan att visa för mycket hud. Börjar bli så himla trött på jeans och vita t-shirts. Tack i förhand!

  2. Adina skriver:

    Hej!! Huset i Italien ser helt fantastiskt ut. Min mamma fyller 60 och letar ett hus för familjen att hyra. Vill du dela med dig av länken till huset? VORE SÅ SNÄLLT!!

  3. N skriver:

    Queen Z HJÄLP! Ska vara brudtärna på fredag, klänning är fixad men vad 17 har man över axlarna? Ingenting kan en tycka men det är ju ganska kallt i kyrkor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp