Bröllopstankar

6:24 20 Aug 2017

Innehåller annonslänkar

Iiiiih glömt visa opp min klänning från Titti och Victors bröllop närmare!! Kände mig väldigt fin fastän modellen var ovan för mig?? Massa volanger, ingen ringning (……) och slitsen är liksom igensydd vilket gjorde att jag kände mig så himla täckt när det hade varit skönt med breezy times i de trettio graderna. Men det blev megabra ju!! Även om en ”anonym vän” till mig hälsade att om hen ser mig täcka min urringning så där igen kommer hen att diskvalificera mig som hagga. Men jag älskar att testa nytt, även livet som icke-hagga once in a while!

klänning – True Decadence, skor – H&M, örhängen – Sophie by Sophie

På tal om bröllop. Det här med att planera sitt eget också va. Did I mention att ett mål med bröllopet är att planera SÅ LITE SOM MÖJLIGT? För vi, framförallt jag, hatar att planera sånt dära. Inte för att man varit i närheten att planera ett jävla bröllop men jag tycker att det är jobbigt nog att planera en middag?? Så igårkväll skickar jag typ tre mail för att styra opp lite skit och kände mig direkt helt utbränd. Jag orkar inte!! Jag vill inte!! Eller jo, jag vill ju inget hellre, ni fattar. Samtidigt skulle jag aldrig förmå mig att lägga ut planeringen på någon annan för man är ju ett sånt kontrollfreak. Men så dyker en bild på min kille upp i mitt flöde (han är bortrest atm) och jag börjar direkt smågrina för jag är så lycklig och längtar så mycket! KAN eventuellt ha lite pms nu också kom jag på…………………………

Nä men nu börjar saker falla lite mer på plats i alla fall. Även om vi har massa superstora puckar kvar att spika heheh :)))

En kommentar | “Bröllopstankar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp